sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Hei! Olen Dmitriy Bronnikov, 26 vuotias ulkomaalaistaustainen mies, joka opiskelee Raahen Ammattiopistossa autoalalla omaehtosopimuksella.Autoala on monipuolinen ja täällä me tehdään aika paljon erilaisia autoihin liittyviä juttuja, kuten fixauksia, sähkötyöt, korjaustyöt ja määräikasihuollot. Itselläni on työkokemusta alalla, joten opinnot sujuu aika hyvin. Olen tehnyt aika paljon autojen peruskorjauksia ja haastavampiakin remppoja, vaikka kytkinasetelmien vaihtoja, jäkopään huollot yms, mielestäni olen hyvä näissä hommissa.

Omassa blogissani voisin ehkä julkaista kuvia onnistuneista hommista, tai vaikka sellaisista remontteista, mitkä on ollut haastavia niin jos ne kuvat antais jollekin hyvän vinkin autoremonttia varten.

Ammatiblogin pitäjänä pitää muistaa, että eivät julaisemasi kuvat rikoo lakia, että kuvissa ei näy henkilöiden tietoja, esim. auton rekkaria yms. Ja tietenkin, jos postaa kuvia, niin pitää olla lupa kuvassa olevien esineiden omistajilta, henkilöilta ketkä kuvaat. Blogin teksti ei sais olla liian pitkä ja eikä monimutkainen. Tekstin pitää sisältää luotettavaa tietoa.