maanantai 7. marraskuuta 2016

Ammatillisesta blogista jotain

Olen aikuinen nainen ja opiskelen Raahen Lybeckerillä sisärakennusta ja verhoilua. Kouluni kestää kolme vuotta josta nyt toinen vuosi alkaa olla puolessa välissä.
Käsillä tekeminen on minun juttuni joten raksa- ja verhoilitunnit on todella mielenkiintoisia ja mukavia, kun taas teoriapuoli on haastavampaa.

Ammatillista blogia voisin pitää sisärakennuksesta, miksei verhoilustakin. Kertoisin työn erivaiheista alusta loppuun. Ottaisin ennen ja jälkeen kuvat jotta jokainen ymmärtäisi ja näkisi tehdyn työn ja muutoksen.

Mielestäni on tärkeää kiinnittää huomiota ammatillisen blogin kirjoittamisessa siihen että kirjoitettu teksti on helposti luettavaa ja ymmärrettävää. Korulauseet ja muutenkin monimutkainen selitys ei kuulu ammatilliseen blogiin. Se ei myöskään ole henkilökohtaisten tunteiden purkautumis foorumi.
Selkeän ja helpostiluettavan kirjoitustyylin lisäksi on tärkeää havainnolistaa teksti kuvilla. Se lisää mielenkiintoa ja vaikeampikin juttu on helpompi ymmärtää kun pystyy samalla seuraamaan kuvista luettua tekstiä.



Kaisu Sira15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti