perjantai 11. marraskuuta 2016

Blogipostaus

Nimeni on Nea-Maria, olen 17-vuotias ja asun Kempeleessä. Opiskelen toista vuotta tekstiilialaa, valmistun tekstiiliartesaaniksi keväällä 2018. Alallani opiskellaan kuosisuunnittelua ja kankaanpainantaa, ompelua, värjäystä, kudontaa sekä kaikenlaisia erityistekniikoita esim. erilaisin tavoin huovutusta, virkkausta ja neulomista. Koen olevani erityisen hyvä kuosisuunnittelussa sekä kudonnassa.

Mikäli minulla olisi ammatillinen blogi, kirjoittaisin sinne töiden eri työvaiheista ja käyttäisin runsaasti kuvia. Blogissa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ettei kirjoita liian pitkiä postauksia, lisää myös kuvia, ei käytä liikaa ammattisanastoa tai ainakin selventää mitä sanat tarkoittavat. Ihmiset menettävät mielenkiintonsa, jos tekstiä on liikaa. Kuvat auttavat hahmottamaan luettua asiaa paremmin. Kaikki eivät ole ammattilaisia ja eivät osaa ammattisanastoa.

Omasta mielestä onnistunein koulutyöni on matto. Se oli ensimmäinen suuri työ, jonka opiskeluni aikana olen kangaspuilla tehnyt ja olen lopputulokseen hyvin tyytyväinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti