torstai 3. marraskuuta 2016

Päivä työharjoittelusta



Aamulla oli mukava herätä, tiesin että päivästä tulisi mielenkiintoinen. Aamutoimet sujuivat ennätysmäisen nopeasti ja auto kulki liiankin liukkaasti moottoritiellä. Pitkästä aikaa jotain mukavaa tekemistä.
K-Raudan kylttiä kohti, auto parkkiin ja kengänkärjet kohti myymälää. Hymyilytti. Iloiset huomenet myyjille ja kävin hakemassa pelottavan myyjän liivin päälleni. Sen jälkeen etsin myyjän joka antoi minulle päivän tehtävät. 

Sain tehtäväksi tyhjentää ”krääsäosaston” kaikki myytävät tavarat eri paikkaan ja sen jälkeen pesin vapautuneet pöydät tulevaa maalausprojektia varten. Luulin että se olisi nopeasti tehty ja ehtisin vielä samana päivänä käydä toisella osastolla laittamassa myyvää joulua. Kaikkea sitä kuvitteleekin! =)
Pesun jälkeen suojasin lattiat pöytien alta, teippasin tarvittavat rajaukset jotta jälki olisi siistiä. Pöydät olivat valkoiset ja maalattava väri musta joten pienikin virhe näkyisi todella selkeästi. 

Aukaisin maalipurkin ja ajattelin että kylläpä on voimakkaan hajuista tavaraa. Ei se mitään, en ole mikään vauva joten hihat ylös hommiin vain. 

Siinä maalatessani, useampi myyjä kävi kommentoimassa voimakasta maalin hajua. Itse en enää pahemmin sitä ajatellut, siihen turtuu näköjään aika äkkiä. ;) 

Maha ilmoitti ruoka-ajasta joten laitoin maaliämpärin kiinni ja lähdin kävelemään kohti taukotilaa. Hups heijakkaa, askeleet ei olleetkaan enää niin vakaat kun aloittaessani urakkaa. Maalihöyryt taisivat kihota päähän. Toisia nauratti epävarma kävely ja ehkä mielipuoli virne joka luultavasti oli kasvoillani. =D

Urakkaa jatkaessani toivoin mielessäni, toivottavasti tämä ei niin pahasti mene päähän että rupean esittelemään musiikillista lahjakkuutani kovin suureen ääneen. Itsekseni naureskelin ajatukselle. 

Siinä maalaillessani tuli yksi myyjä kysymään mitä teen ja naureskeli tulleensa katsomaan kuka niin iloisesti viheltelee. Hups, en ollut hoksannutkaan vihellystäni. Toivottavasti en kovin pahoja rallatuksia luritellut..=D  Harvoin rautakaupassa vihellellään joten varmaan moni muukin oli sen kuullut. 

                                          (pahoittelen ettei kone suosutut kääntämään kuvaa oikeinpäin)

Viimeistä pöydän sivua maalatessani minulle tultiin tarjoamaan hengitys-suojainta. Minulta pääsi iso nauru ja sanoin että päässä tämä on jo ja viimeisiä vetoja vetelen, tuskin tarvin enää tuota. 




Se oli siinä! Jälkien siivous, kuppi mustaa kahvia jota en normaalisti ikinä juo ja päivä olikin sitten pulkassa. Kävellessäni autolle mietin,  jos minut nyt puhallutetaan niin mittari kyllä nollat näyttäisi mutta kyllä poliisi paran ajatus olisi että kaikenlaisille hölmöille sitä kortti myönnetäänkin.  =D

Kaisu Heinänen Sira 15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti