keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Hennin blogi päivitys



Nimeni on Henni Varpenius, opiskelen Lybeckerin taideopistolla kuva artesaaniksi.
 Olen hyvä valokuvaamisessa ja piirtämisessä sekä tarinoiden kirjottamisessa. Piirrän paljon vapaa ajallani, yleensä sarjakuvia.

Sarjakuvissani seikkailee yleensä vakio hahmoina esim: Ratibort-Robert niminen aavikkokettu joka on eläkkeelle siirtynyt lainsuojaton. Hän elelee Villissä lännessä, tulisen vaimonsa Soraja Spanielin kanssa jolla on aina kamala vaiva saada laiska miehensä töihin.

Toinen vakio hahmoni elääkin aivan toisessa maailmassa. Hänen nimensä on Philip Pronssisydän hän elelee Varjojen kaupukki nimisessä sotilas valassa, jota halitsee koruptio. Philip on vaimonsa ja poikansa menettänyt miljonääri, josta tulee lopulta öinen rankaisija nimeltänsä Varjo.  

Jos pitäisin blogia, julkaisisin siellä toden näköisesti pätkiä sarjakuva tarinoitani säännöllisesti viikoittain. Lisäksi mahdollisesti julkaisisin myös ottamiani valokuvia ja tekemiäni muita töitä vaiheittain.  Saattaisin myös yhdistää blogiini artist statementini jota päivittäisin aina silloin tällöin. 

Minusta blogia pitäessä pitäisi olla asiallinen, eikä pitäisi puhua vain puuta heinää, tekstin tulisi olla selkeää mieluiten ehkä jopa kirjakieltä, minun on tosin myönnettävä, että käytän usein slangi kieltä  omissa kirjoituksissani. 

Tämä pätkä on piirtämästäni Ratibort-Robert sarjakuvastani jonka veljeni käsikirjoitti












                                                                                       
Tässä taas puolestaan pätkä tämän hetkisestä sarjakuva operaatiostani Varjosta, joka on työnpäällä    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti